07 april 2017

De Friday Night Run wordt al jaren trouw gelopen door velen. Met aankondigingen via ‘mond op mond’-reclame, Facebook, de ‘Lopersnieuwsbrief’ van Phanos worden alle geïnteresseerden al jaren geïnformeerd en verwezen naar de ‘Friday Night Run’-website. Dit was de afgelopen jaren een statische website welke lastig te bezoeken was met bijvoorbeeld de telefoon.

Responsive website

Deze website is nu geheel vernieuwd, aangepast aan de eisen van de tijd, dus responsive voor het bezoeken met zowel de computer, een tablet of je mobiele telefoon. Nu is het dus nog makkelijker de laatste updates te controleren. Tevens is er meer aandacht voor ’tips & tricks’ voor de Friday Night Runner.

Friday Night Run-nieuwsbrief

Gelijktijdig met de nieuwe website is gestart met het verzenden van de ‘Friday Night Run’-nieuwsbrief aan de selecte groep die zich daar de afgelopen maanden online voor had aangemeld. De nieuwsbrief valt elke maand één week voor de run in de mailbox. In de nieuwsbrief vind je een reminder, want iedereen weet natuurlijk ‘de tweede vrijdag van de maand’, mooi om vrienden uit te nodigen. Daarnaast wordt het ‘loopgebied’ van die run aangekondigd, bevat het de loopagenda voor de aankomende periode en worden praktische tips meegegeven. Wil je hem ook ontvangen, meld je dan ook aan rechts onderaan deze pagina.


line