Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft. Met tientallen jaren aan hardloopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg.

Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: wij willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die beste producten willen wij aanbieden voor de scherpste prijzen én met de beste service. Ambitieus? Dat zeker. Maar een hardloper zonder ambitie is geen hardloper.

Een hardloper zonder ambitie is geen hardloper

Afgerekend worden op resultaten, ook dat hoort bij topsport. Binnen anderhalf jaar tijd groeiden we uit tot één van de grootste running webshops van de Benelux.

Maar niet ten koste van alles. De service naar de hardloper en de liefde voor de sport zal altijd de boventoon blijven voeren. Dit kan ook niet anders, want wij zien dit zelf als de voorwaarden die onze groei mogelijk maken.

Service naar de hardloper en de liefde voor de sport zal altijd de boventoon voeren

All4running gelooft in de combinatie van online en offline. Wij bieden, naast het gemak van onze webshop, ook de mogelijkheid om schoenen uit te proberen, de manier van lopen te analyseren en kleding te passen. Met de All4running Flagship Store, geopend sinds augustus 2014, luiden we een nieuwe fase in voor de running community. Een jaar later werd het tweede filiaal geopend: de All4running Shoe Advisor Amsterdam, recht tegenover het Vondelpark.

Kijk voor meer informatie op: www.all4running.nl


line